Hierbij 5 halal hotspots in Den Haag waar je heerlijk halal kan bestellen.

#1 Holle Bolle Gijs
Bij Holle Bolle Gijs kun je terecht voor verschillende soorten gerechten, waaronder salades, kapsalon, broodjes, schotels, spare ribs, patat, snacks en surinaams. De kapsalon is bijvoorbeeld beschikbaar in combinatie met normale shoarma, maar ook met lamsshoarma, kipshoarma, kebab en zelfs garnalen. Aan halal opties kent Holle Bolle Gijs daarom geen gebrek. Het restaurant is gevestigd in de Ingenhauszstraat, maar mocht je lekker thuis op de bank willen blijven zitten, kan er ook bezorgd worden.

#2 Chicken Spot
Mocht je trek hebben in een gerecht met kip, ben je hier aan het juiste adres. Chicken Spot heeft een ruime keuze, van chicken nuggets tot burgers en wraps. Bovendien is het mogelijk voor een menu te kiezen, waarbij friet en drinken zit. Naast dat Chicken Spot beschikt over een ruim aanbod, is het ook zeer goed te betalen. Een chicken burger is er al voor nog geen 3 euro. Mocht je ook nog trek hebben in een toetje na uw eten, is er ook Ben & Jerry’s te bestellen voor de zoetekauw. Chicken Spot bevindt zich op de Paul Krugerlaan voor als je wilt afhalen. Mocht je lekker thuis willen blijven en wil je de bestelling laten bezorgen, wordt er een bezorgbedrag van 2,50 gerekend en wordt een minimale besteding van 12,50 gehanteerd.

#3 Bel Pizza
Heb je trek in pizza, ben je bij Bel Pizza aan het juiste adres. Bij Bel Pizza is een heel ruim aanbod van Italiaanse en Amerikaanse pizza’s af te halen of te bestellen. Naast pizza’s kun je er ook terecht voor schotels, spare ribs, kipsate, allerlei losse snacks, pita broodjes, pasta’s en salade. De kans is groot dat er iets bij zit waar je trek in hebt. Bel Pizza is gevestigd aan de Weimarstraat. Mocht dat nu niet bij jou om de hoek zijn, wordt er altijd gratis bezorgd. Het minimale bestelbedrag is 7 euro.

#4 Sangam
Ga jij vanavond voor Indiaas, Surinaams of Chinees? Sangam heeft het voor jou in huis! Je kunt er terecht voor verschillende schotels en curry’s, nasi en bami, maar ook heerlijke roti. Voor de nodige vitaminen zijn er zelfs verschillende groenten te vinden bij de bijgerechten. Sangam bevindt zich aan de Tasmanstraat, maar doet ook aan bezorging. Hiervoor wordt een bedrag van 3 euro gerekend bij een minimale besteding van 15 euro.

#5 Pizzeria Alforno
Specifiek op zoek naar een lekkere Italiaans gerecht? Dan moet je bij pizzeria Alforno zijn. Met een ruim aanbod aan heerlijke pizza’s, pasta’s en lasagne is er vast en zeker iets naar jouw zin. Zo niet, dan kun je er ook terecht voor vlees- en kipgerechten, (rijst)schotels, pita broodjes, soepen en salades. De mensen die geloven dat toetjes niet naar de maag gaan, maar naar het hart, hebben keuze uit 4 verschillende desserts. Alforno is gevestigd aan de Hoefkade. Bezorging kost 1,50 en is mogelijk bij een bestelling vanaf 7 euro.

Artikel geschreven door: Desteny van Paassen

Laat een Reactie achter