Ik Domino hier

Ik Domino daar

Ik Do-Mi-No het hele jaar!

Wanneer je student bent (en ook wanneer je geen student bent) hou je van lekkere en betaalbare pizza. Het liefst ga je hiervoor niet de deur uit, en dat is heel begrijpelijk. Eén van de grootmachten onder de pizzabezorgbedrijven (zeg dat eens drie keer snel) is Domino’s pizza’s. Ik ga in dit artikel over mijn eigen ervaringen met Domino’s schrijven en een aantal vragen beantwoorden die handig zijn bij het beslissen of jij jouw volgende pizza bij Domino’s bestelt! Lees daarom snel verder!

 

Is de site makkelijk te begrijpen en gebruiken?

Domino’s website is goed te gebruiken. Wanneer je naar www.dominos.nl  gaat zie je bovenaan de site een grote rode knop met ‘bestel online’. Wanneer je daarop klikt wordt er gevraagd of je even je postcode invult en wordt je doorgelinkt naar de echte bestelwebsite.

Vanaf daar is de rest vrij simpel. Het menu is overzichtelijk en ze hebben een ruime keuze aan pizza’s, van traditionele soorten tot extravagantere soorten. Ze hebben ook een ‘zelf samenstellen’ optie, via welke jij je eigen pizza kunt samenstellen.

Daarbij heeft elke pizza een ‘ingrediënten aanpassen’ optie, waarmee jij kunt aangeven of je bepaalde dingen niet op je pizza wil hebben of juist wel. Je kunt zelfs de soort korst kiezen die jij om je pizza wil hebben.

De site heeft ook een optie om couponcodes in te voeren (hier kom ik later nog op terug). De rest van het proces – het invoeren van je gegevens en de betaling – zijn ook erg simpel.

Wat ik erg gaaf vind aan de site van Domino’s, is dat ze een ‘pizza tracker’ hebben, waarmee je jouw bestelling in de gaten kan houden.

Ik kan eigenlijk maar één minpuntje aan de site van Domino’s noemen, en dat is dat ze je, op weg naar het betalingsscherm, meerdere keren aanbiedingen in je gezicht duwen om bij te verkopen. Dat is gelukkig met een paar klikjes op het bekende rode kruisje opgelost.

Als je halal Domino’s

Als je helemaal simpel Domino’s wil bestellen, kijk dan op Thuisbezorgd.nl.

 

Hoe snel is de bezorging?

De snelheid van de bezorging verschilt per Domino’s en per tijdstip van bestelling. Wanneer je in het ‘spitsuur’ bestelt, kan de bezorgtijd oplopen tot een uur, maar daarbuiten zijn ze meestal binnen een half uur bij je. Over het algemeen is de bezorging dus snel!

 

Gaat betalen makkelijk?

Betalen bij Domino’s kan op erg veel manieren. Zolang je weet hoe iDeal werkt gaat het prima. Daarbij kun je ook nog steeds gewoon contant betalen, je moet dan alleen wel van tevoren aangeven of je gepast betaalt of niet. Domino’s heeft nog wel steeds een regeling waarbij de bezorgers een maximaal bedrag aan wisselgeld op zak hebben, dus hou daar wel rekening mee.

 

Hoe is de service en hoe gaan ze met klachten om?

De service van Domino’s is verassend goed! Directe klachten worden direct in behandeling genomen, en ze verzorgen bij een slechte of incorrecte bezorging altijd een soort van compensatie. Dit kan variëren van het kosteloos een volgende bestelling doen tot het krijgen van een ‘2e pizza gratis’ kortingsvoucher. Domino’s werkt goed met feedback en ze zijn erg klantvriendelijk!

 

Last but not least, hoe smaken de pizza’s?

De pizza van Domino’s verschillen per vestiging, maar ik heb zelf tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Ze hebben een dikke, en krokante bodem. De pizza’s zijn rijkelijk belegd naar jouw keuze (je kunt ook aangeven of je een dubbele portie van een bepaald soort beleg wil), en ze zijn eigenlijk nooit te vettig. TIP! Probeer de ‘cheesy-crust’ (de kaaskorst) eens, die is erg lekker!

Eet smakelijk!

 

Artikel geschreven door: Anne-Marie van Boeckel

Laat een Reactie achter